Horticulture module
€19,95 p/m

Vergroot uw assortiment
Geen eigen voorraad
Bepaal zelf uw marge
De volgende werkdag verzonden
Minimaal voor 1 jaar

Starten

*Prijzen excl BTW

Introductie

Wij hebben momenteel één module voor uw beschikbaar. Onze horticule module heeft een geweldig assortiment met een verscheidenheid aan bloemen en planten. Maar naast de bloemen en planten bieden wij ook assesoires aan zoals potten en voeding. Een volledig plaatje voor u om aan te bieden aan de consument.

Content

Bij al onze producten leveren wij content mee. Samen met onze leveranciers verzorgen wij voor u de best mogelijke content. Bij alle producten worden duidelijke teksten meegeleverd die het product goed omschrijven. Bij de teksten leveren wij onderandere een unique naam, latijnse naam en omschrijving mee.

Foto's

Onze producten worden geleverd met hogestaande product foto's. Deze worden in het formaat 1500 x 1500 pixels meegeleverd. De productfoto's geven goed weer hoe de producten er uit komen te zien en zijn van meerdere kanten te bekijken.

Video's

We geven onze leveranciers de mogelijkheid om video's toe te voegen bij producten. Zo kunenn ze de producten extra uitlichten of eventueel extra uitleg geven bij een product. Dit wordt niet standaard bij elk product meegeleverd dus houd daar rekening mee.