Hoe kunnen we helpen?

FAQ > Webshop
Wat als u nog geen webshop heeft

Omdat van van origine een software bedrijf zijn kunnen wij ook klanten helpen die nog geen webshop hebben. Samen met u kunnen wij een webshop gaan opzetten en deze koppelen met onze modules. We hebben twee mogelijkheden voor u.

Plug & play De eerste optie is onze kant en klare webshop door ons ontwikkeld. Deze is plug & play en zorgt ervoor dat u snel online bent. U betaalt aan ons een vast bedrag per maand. In dit bedrag zit een .nl domeinnaam en hosting inbegrepen. U kiest daarna zelf de producten die u wilt verkopen en u richt de website zelf zo in zoals u wilt. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen kunnen wij u tegen uurtarief ondersteunen of voor u de website inrichting. Zo bent u snel en met een kleine investering klaar om te beginnen.

Maatwerk Toch liever een webshop met wat meer eigen wensen? Geen probleem, wij gaan graag met u aan de slag om de webshop zo in te richten naar u wensen. Wij zullen voor u een eigen ontwerp maken met daarin u wensen verwerkt. Maatwerk kan vanaf 799,- euro.

Hoe is onze webshop opgebouwd

Wij bouwen onze webshops in Wordpress. WordPress is een content management systeem waarmee je websites, blogs en webshops bouwen en onderhouden. Met wordpress kunt u zelf makkelijk uw eigen webshop beheren. Zo maakt u zelf pagina's aan en kunt u bijvoorbeeld een contactformulier toevoegen aan uw webshop. Voor uitbreidingen op uw webshop kunt daarvoor de veelal gratis plugins installeren. Dit voorkomt dat u zelf veel maatwerk moet laten bouwen. Wij breiden uw Wordpress site uit met WooCommerce. Deze plugin zorgt ervoor dat uw website ook webshop functionaliteiten krijgt. Zo voegt u producten toe met teksten en foto's en kunt u bijvoorbeeld ook zelf kortingsbonnen aanmaken. Oftewel, veel vrijheid en heel makkelijk.

Liever niet een standaard webshop maar maatwerk?

Toch liever een webshop met wat meer eigen wensen? Geen probleem, wij gaan graag met u aan de slag om de webshop zo in te richten naar u wensen. Wij zullen voor u een eigen ontwerp maken met daarin u wensen verwerkt. Maatwerk kan vanaf 799,- euro.